About my paintings

Jeg er inspireret af naturens ornamentiske kunstformer. Mit udtryk skildrer det vildtvoksende og utæmmede, balancerende men altid i bevægelse. Mørke og tyngde men stadig let og klart. Jeg arbejder aldrig i et realistisk sprog. Mine malerier har ingen symboler eller intellektuelle fortællinger. De taler til følelserne frem for din hjerne. I virkeligheden er de en afspejling af den menneskelige sjæl og følelser. Og her, er jeg mest optaget af det opbyggende, livfulde, smukke og helende. Men med tyngde og en fornemmelse af, at være forbundet med naturen, både i livet og i døden. Samtidig er mine malerier også en fest, en tur i tivoli. Jeg håber du bliver slynget rundt i den vildeste og lidt vanvittige forlystelsescentrifuge, med en boblende følelse i maven, og at du har fornemmelsen af, at jeg fører dig trygt tilbage, måske en smule beriget.

Jeg arbejder i akrylmaling, og holder mest af de store størrelser. De fleste af mine malerier har målene 120 /190 cm.

Farver og komposition er vigtige elementer. Der er ikke nogen plan, jeg starter ikke med en skitse, men maler mig frem, og maler over, indtil jeg er tilfreds. Det er en grundig proces. Jeg bruger mindst 120 timer på et stort maleri.

Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i at købe et maleri. Jeg kommer gerne ud og leverer det. Du kan låne og aflevere tilbage, hvis ikke det passer ind alligevel.

Kontakt mig også gerne, hvis du vil udstille mine malerier.